Інновації - це рух уперед та шлях до успіху

З метою підвищення рівня психолого-педагогічної культури, розвитку професійної ініціативи та творчого потенціалу особистості педагогів, їхньої здатності до самоосвіти та самовдосконалення 22 грудня 2021 року в гімназії відбувся сертифікований семінар-тренінг «Формування інноваційної компетентності вчителя» за участі завідувача науково-дослідної лабораторії освітніх інновацій ВІППО Поліщук Наталії Анатоліївни.

У ході практичної частини семінару організовувалась робота в групах. Педагоги переконались, що однією з важливих якостей учителя, умов успішності його як фахівця є готовність до інноваційної діяльності. Головною рушійною силою інноваційної діяльності є вчитель. Учитель-інноватор є носієм конкретних нововведень, їх творцем, практиком, дослідником, пропагандистом, модифікатором.

Упровадження нових методів, складових частин сучасних технологій навчання потребує від учителя достатнього часу, самостійності й бажання вдосконалювати знання з обраного напряму роботи.

... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: csspro97ukrnet | Дата: 24.12.2021 | Коментарі (0)

Родинне свято в школі – це нагода для всіх сімей учнів зібратися у велику дружню шкільну родину, поспілкуватися, проявити свої творчі здібності.      

    Відчуття тепла, добра і сімейного затишку залишилось у серці після родинного свята «Тепло сімейного вогнища», яке нещодавно було проведено в гімназії №1 міста Ківерці. «Без сім ї немає щастя на землі» - саме ці слова стали девізом родинного свята, яке організували та провели разом із класним керівником Сапітон Валентиною Богданівною учні 5 класу.

... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: csspro97ukrnet | Дата: 24.12.2021 | Коментарі (0)