09:28
Родинне свято "Тепло сімейного вогнища" у 5 класі

Родинне свято в школі – це нагода для всіх сімей учнів зібратися у велику дружню шкільну родину, поспілкуватися, проявити свої творчі здібності.      

    Відчуття тепла, добра і сімейного затишку залишилось у серці після родинного свята «Тепло сімейного вогнища», яке нещодавно було проведено в гімназії №1 міста Ківерці. «Без сім ї немає щастя на землі» - саме ці слова стали девізом родинного свята, яке організували та провели разом із класним керівником Сапітон Валентиною Богданівною учні 5 класу.

    На святі тісно перепліталися щирі виступи дітей з цікавими конкурсами для батьків. Учні декламували вірші, співали пісні, відгадували загадки, веселили усмішками, говорили ласкаві слова, змагались у веселих конкурсах. Свято  вдалося на славу. Промінець добра і любові торкнувся кожного серця і дорослих, і дітей. Такі заходи дають можливість об'єднати в одну велику шкільну родину учнів, батьків, педагогів.

     Хочеться побажати всім, щоб у кожній сім’ї та в нашій великій шкільній родині завжди панувала любов, повага і статок і щоб завжди ми були єдиною родиною!

 

Переглядів: 207 | Додав: csspro97ukrnet | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar