06:53
Загальношкільна батьківська конференція 2018

ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНА БАТЬКІВСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ

 

   09 жовтня 2018 року  відбулася загальношкільна батьківська конференція.  На порядку денному були питання:

  1. Співпраця батьків і школи у вихованні дітей.

                    Люшук С.Ф., директор ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1 м. Ківерці

  1. Ідеї В. Сухомлинського щодо сімейного виховання дітей.

                   Маховська В.В., заступник директора з навчальної роботи

  1. Відповідальність батьків за виховання, навчання і розвиток дітей.

                            Скубій Н.П., начальник служби у справах дітей    

                                                   Ківерцівської РДА

    Метою проведення батьківської конференції було формування разом з батьками принципів взаємодії дорослих і дітей, планування роботи по створенню виховної системи школи, яка буде сприяти розвитку кожного учня.

    Директор школи Люшук Світлана Федорівна ознайомила  батьків  з підсумками роботи школи за 2017-2018 навчальний рік  окреслила напрямки діяльності педагогічного колективу школи й організацію навчально-виховного процесу в 2018-2019 навчальному році; довела до відома громади особливості реформи загальної середньої освіти: нової української школи; поінформувала батьків про результати медичного обстеження школярів та підкреслила важливість медичного обстеження дітей та їх вакцинації.

    Заступник директора школи Маховська Віра Володимирівна висвітлила ідеї В.О.Сухомлинського щодо сімейного виховання дітей. Наголосила на тому, що 28 вересня 2018 року за рішенням 39 сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО затвердила рішення про відзначення 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського – педагога, письменника, журналіста, кандидата  педагогічних наук, директора школи.

   Батьки мали змогу переглянути відеоролик  «Квітка сонця», створений Сапітон В.Б., вчителем зарубіжної літератури, Крупником О.Б., вчителем інформатики. Учасники конференції були приємно вражені майстерним виконанням казки В.Сухомлинського Арендарчук Софією, ученицею 5 класу.

    На продовження теми щодо ролі батьків у виховання дітей у сім’ї до батьківської громади звернулася Скубій Наталія Петрівна, начальник служби у справах дітей  Ківерцівської РДА. Вона наголосила на адміністративній та кримінальній відповідальності батьків за неналежне виховання дітей, висловила рекомендації щодо особливостей виховання в сучасних умовах.

Переглядів: 435 | Додав: Light | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar