13:05
Тиждень англійської мови

З метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 14 по 18 грудня у нашій школі був проведений Тиждень англійської мови. Протягом тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалили знання, уміння і навички, отримані на уроках англійської мови, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки;виховували любов й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається.

Учня 5-11 класів прикрасили школу яскравими, змістовними стінгазетами.

Цікаво пройшла конкурсна програма для учнів 3 класу "Happy English", яку підготувала вчитель англійської мови Павлюк Л.М. разом зі своїми вихованцями.

Школярі 2 класу взяли участь у проектній роботі "Лист Святому Миколаю"

Учні 8-9 класів захопилися вікториною "Найкращий знавець англійських традицій". Головною метою проведення цього заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови у школі.

Вчитель англійської мови Токар Н.М. разом з учнями 5-6 класів виготовляли запрошення на новорічну вечірку, демонстрували міні-проекти своїх листівок, вільно спілкувались з іншими школярами. Було дуже весело та пізнавально.

Конкурс читців англійської поезії сприяв розвитку у дітей навичок слухання та говоріння, зокрема декламування віршів іноземною мовою. Справжні артисти підкорювали серця своїх однокласників.

Шестикласники мали змогу завітати на музичне шоу та заспівати свої улюблені різдвяні пісня англійською мовою

Кожен день був особливим. Вчителі англійської мови Павлюк Л.М. та Токар Н.М. разом зі своїми вихованцями створили справжнє свято - свято знань, краси та гармонії. Всі заходи були надзвичайно цікавими, насичені активною працею і добрим позитивним настроєм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 317 | Додав: csspro97ukrnet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar