10:58
Ми є! Були! І будем ми!

Ми є! Були! І будем ми!

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1 м. Ківерці має більш як 80-літню історію та достойне сьогодення.

Наш навчальний заклад функціонує відповідно до Закону України «Про освіту» та основних вимог МОН України до нової української школи. Чисельність учнів щороку збільшується. Навчання організовано в одну зміну.

У корпусі, де працюють діти 1-4 класів, обладнані сучасні кабінети відповідно до санітарно-гігієнічних норм. У просторій їдальні харчуються одночасно більш як 100 учнів. Уроки фізичної культури проводяться у спортивній залі або на міні-стадіоні в подвір’ї школи (залежно від погодніх умов).

За рішенням педагогічної ради (протокол №06 від 30.05.2019 року) у 2019-2020 навчальному році буде організована робота групи подовженого дня безкоштовно!

У корпусі, де навчаються учні 5-11 класів, обладнано сучасний кабінет інформатики, конференц-залу. У подвір’ї школи функціонує тренажерний майданчик. Приваблює учнів різних вікових категорій шкільний стадіон, зокрема футбольне поле, яке використовується не тільки для шкільних турнірів, але й для змагань районного рівня.

Подвір’я школи облаштоване бруківкою, територія озеленена і вражає затишною та привабливою атмосферою.

Наш навчальний заклад є комунальною власністю Ківерцівської ОТГ. Наповнюваність учнів є достатньою для функціонування закладу.

Набір учнів у 1-і класи продовжується.

Ми чекаємо майбутніх першокласників. Двері нашої школи завжди гостинно відчинені як для учнів так і для їх батьків!

Переглядів: 457 | Додав: Light | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar